Videó

Szülőket segítő megoldások a Szent Márton Gyermekmentőtől a Magellánban

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat nagy hangsúlyt fektet a szülők képzésére, hogy tudják, mi a teendő a segítség megérkezéséig. A szülőknek szánt gyakorlatias kézikönyv mellett már több, laikusoknak szóló oktatóvideót is összeállított. A legújabb filmekből megtudhatjuk, hogy hogyan kerülhetjük el a súlyos sérüléssel járó gyerekbaleseteket, miért fontos a megfelelő gyermekülés kiválasztása és sportoláshoz a bukósisak használata.

A Magyar Fejlesztési Bank több éve tartó együttműködésben segíti a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját. Az MFB támogatásával valósult meg az Életmentő szülők oktatóvideó sorozat, a Gyermekmentő kézikönyv szülőknek című kiadvány, valamint elindulhatott az alapítvány laikus képzése, és a speciális mentőautó cseréje.

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) közel 30 éve elkötelezetten támogatja a hazai vállalkozásokat és fejlesztési intézményként eddig is kitüntetett szerepe volt a fenntarthatósági szempontból fontos ügyek finanszírozásában. A Bank fontos küldetésének tekinti, hogy élen járjon a fenntarthatósági szempontú jó gyakorlatok és szemlélet hazai elterjesztésében.

#magellán #mfb #esg