MFB Krízis Hitel
Hitel beruházáshoz, forgóeszközökre, a működés fedezésére. Elsősorban mikro- és kisvállalkozások számára, maximum 150 millió forintos határig.
A program célja
Felkeltettük érdeklődésed?
Az adataim megadásával hozzájárulok, hogy a jelen érdeklődés során megadott személyes adataimat az MFB Zrt. az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően - kezelje, tárolja és felhasználja.

A Krízis Hitel az MFB Gazdaságélénkítő Program része. A Program azért jött létre, hogy a koronavírus (COVID-19) krízishelyzetből fakadó gazdasági hatásokat, veszteségeket csökkentse.


A program célja, hogy az MFB Pénzügyi Vállalkozásokon keresztül olyan mikro-, kis- és középvállalkozásokat finanszírozzon, amelyeket kereskedelmi hitelintézetek nem vagy csak nagyon kedvezőtlen feltételekkel látnak el forrással. Célunk, hogy ezek a vállalkozások is pénzügyi segítséget kapjanak beruházásaikhoz, versenyképességük és fejlődésük fenntartásához.

Termékparaméterek

Hitelösszeg
minimum 1 millió forint, maximum 150 millió forint


Devizanem
forint


Saját erő

  • beruházási hitel esetén: min. 10%.
  • forgóeszközhitel és beruházási hitelt kiváltó hitel esetén: 0%

 

Futamidő

A finanszírozás típusától függően: 

  • beruházási hitel és beruházási hitelt kiváltó hitel: min. 1 év 1 nap, max. 10 év
  • forgóeszközhitel: max. 3 év

 

Kamat

fix 2,5%/év (kamattámogatást tartalmaz)


Állami kezesség díja
0,1%/év (támogatást tartalmaz)


Tőketörlesztés
gyakorisága negyedévente

 

Hogyan tudom igénybe venni?

Pénzügyi partnereinknél. Válaszd ki az alábbi listából azt a Pénzügyi Vállalkozást, amelyen keresztül elindítanád a Krízis Hitel ügyintézését. Kérdésed van? Add meg adataidat, és hamarosan visszahívunk!