KKV Technológia A Hitelcél
Technológiai korszerűsítésre és ebből fakadó szolgáltatás- vagy termékkorszerűsítési képesség fejlesztésre fordítható hitel. Elsősorban mikro-, kis- és középvállalkozások számára, maximum 150 millió forintos hitelösszegig.
A program célja
Felkeltettük érdeklődésed?
Az adataim megadásával hozzájárulok, hogy a jelen érdeklődés során megadott személyes adataimat az MFB Zrt. az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően - kezelje, tárolja és felhasználja.

eu logo


GINOP-8.3.5-18 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM. 
 

A KKV Technológia A Hitelprogram az MFB Gazdaságélénkítő Program része. A Program célja, hogy a támogatott beruházás olyan fejlesztést eredményezzen, mely javítja a vállalkozás technológiai felkészültségét, ezáltal a koronavírus (COVID-19) okozta krízishelyzetből fakadó gazdasági hatásokat, veszteségeket csökkentse.


A hitelprogram célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalatok technológiai fejlődését támogassa. A vállalkozásoknak korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztésére és bővítésre ad lehetőséget a Közép-magyarországi régión kívül bejegyzett székhelyükön, telephelyükön vagy fióktelepükön. 


Előnye, hogy a még kezdő, lezárt üzleti évvel nem rendelkező cégek és KATA adózású vállalkozások számára is elérhető, 0%-os fix kamattal a teljes futamidőre.
Közép-magyarországi régión kívül bejegyzett székhelyén, telephelyén vagy fióktelepén szeretne technológiai korszerűsítést végezni.

Termékparaméterek

Hitelösszeg
minimum 1 millió forint,
maximum 150 millió forint
Kezdő vállalkozások illetve KATA adózás mellett
maximum 25 millió forint


Devizanem
forint


Saját erő
10%, veszélyeztetett ágazatokban 5%


Kamat
0%

Hogyan tudom igénybe venni?

Az MFB-vel kapcsolatban álló hitelintézeteknél:
 

  • Budapest Bank
  • Gránit Bank
  • MKB Bank 
  • OTP Bank
  • TakarékBank


Kattints az alábbi gombra és válaszd ki a hozzád legközelebbi MFB Pontot!Kérdésed van? Add meg adataidat, és hamarosan visszahívunk!