Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram
Forgóeszköz hitel a nehéz gazdasági helyzetbe került, a válság által leginkább sújtott ágazatokban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások talpon maradásának biztosítására, illetve a járvány utáni működésük támogatására.
A program célja
Felkeltettük érdeklődésed?
Az adataim megadásával hozzájárulok, hogy a jelen érdeklődés során megadott személyes adataimat az MFB Zrt. az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően - kezelje, tárolja és felhasználja.

A Hitelprogram célja Forgóeszköz hitel nyújtása a COVID-19 világjárvány miatt nehéz gazdasági helyzetbe került, a válság által leginkább sújtott ágazatokban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások talpon maradásának biztosítására, illetve a járvány utáni működésre történő felkészülésük támogatására.
 

RÉSZLETEK HAMAROSAN! A program részletei kidolgozás alatt állnak, addig is kérjük az érdeklődők szíves türelmét. A kölcsönnel kapcsolatos információkat a honlapon folyamatosan frissítjük!
 

Termékparaméterek

TOVÁBBI RÉSZLETEK HAMAROSAN!
 

Hitelösszeg
minimum 1 millió forint,
maximum 10 millió forint
 

Devizanem
forint
 

Saját erő
0%
 

Kamat
0%
 

Futamidő
120 hónap
 

Türelmi idő
A szerződéskötéstől számított maximum 36 hónap
 

Hogyan tudom igénybe venni?

Az MFB-vel kapcsolatban álló hitelintézeteknél:
 

  • Budapest Bank
  • Gránit Bank
  • MKB Bank 
  • OTP Bank
  • TakarékBank


Kattints az alábbi gombra és válaszd ki a hozzád legközelebbi MFB Pontot!Kérdésed van? Add meg adataidat, és hamarosan visszahívunk!