MFB Krízis Hitel Plusz
Hitel beruházáshoz, forgóeszközökre, a működés fedezésére és hitelkiváltásra. Elsősorban mikro- és kisvállalkozások számára, maximum 300 millió forintos határig.
A program célja
Felkeltettük érdeklődésed?
Az adataim megadásával hozzájárulok, hogy a jelen érdeklődés során megadott személyes adataimat az MFB Zrt. az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően - kezelje, tárolja és felhasználja.

A Krízis Hitel Plusz az MFB Gazdaságélénkítő Program része. A Program azért jött létre, hogy a koronavírus (COVID-19) krízishelyzetből fakadó gazdasági hatásokat, veszteségeket csökkentse.


A program célja, hogy az MFB Pénzügyi Vállalkozásokon keresztül olyan mikro-, kis- és középvállalkozásokat finanszírozzon, amelyeket kereskedelmi hitelintézetek nem vagy csak nagyon kedvezőtlen feltételekkel látnak el forrással. Célunk, hogy ezek a vállalkozások is pénzügyi segítséget kapjanak beruházásaikhoz, versenyképességük és fejlődésük fenntartásához


Refinanszírozási kölcsönkérelem 2020. december 6-tól 2021. április 30-ig nyújtható be az MFB felé, Kölcsön/Hitelszerződés megkötésére 2021. június 30-ig kerülhet sor.

Termékparaméterek


Hitelösszeg
min. 1 millió Ft, max. 300 millió Ft


Devizanem
Forint


Saját erő

  • beruházási hitel esetén: min. 10%
  • forgóeszközhitel és hitelkiváltó hitel esetén: 0%


Futamidő
A finanszírozás típusától függően:

  • beruházási hitel és hitelkiváltó hitel: min. 1 év 1 nap, max. 10 év, ingatlanfinanszírozási cél esetén max. 15 év
  • forgóeszközhitel: min. 1 év 1 nap, max. 3 év


Kamat
fix 2,5%/év (kamattámogatást tartalmaz)


Tőketörlesztés gyakorisága
havonta 
 

Hogyan tudom igénybe venni?

Pénzügyi partnereinknél. Válaszd ki az alábbi listából azt a Pénzügyi Vállalkozást, amelyen keresztül elindítanád a Krízis Hitel Plusz ügyintézését. Kérdésed van? Add meg adataidat, és hamarosan visszahívunk!