Varga Vivient választotta a Coaching Team az év fiatal vezetőjének 2020-ban. A Stilianos Babauszoda Franchise ügyvezető igazgatója nemcsak egy, kifejezetten babák igényeire fejlesztett környezetet épített fel, hanem még saját, SHD módszernek nevezett komplex vízi fejlesztést is létrehozott, mely segíti a mozgás és a kognitív funkciók helyes fejlődését, biztosítva a gyerekek vízbiztonságát.

Varga Vivien 10 év alatt, szinte a semmiből építette fel itthon egyedülálló vállalkozását. Részben elkötelezettségének, a folyamatos önképzésnek tudja be vállalkozása eddigi sikereit, emellett viszont kiemelt figyelmet fordít csapata visszajelzéseire is. A 40 év alatti vezetőknek kiírt pályázatra is legfőképp azért jelentkezett, hogy így is visszacsatolást nyerjen vezetői képességeiről, a fejlesztendő területekről.
„Még azelőtt, hogy ebbe belevágtam, már tartottam babaúszás foglalkozásokat. Egy fogyatékos kisfiúval való találkozás döbbentett rá arra, hogy mennyiben másként is lehet és kell ezt csinálni. Nekem a gyerekek fejlődésének segítése jelenti a fő motivációt, az, hogy ez általunk valósulhat meg és így részesei lehetünk annak, amit ők majd elérnek az életben. Lényegtelen, hogy ez mindössze annyi, hogy képes mellen úszni, ki tud kapaszkodni a medence szélére vagy épp könnyebben sajátítja majd el az írás-olvasást.” – mondta el Varga Vivien a HR Fest Lupán rendezett díjátadón.
A Stilianos Babauszodák egyediségét a koncepció adja, hiszen ezeket az intézményeket kizárólag gyermekeknek tartják fenn, a medencék kiscsoportos foglalkozásokra alkalmasak, 3 hónapos kortól 8-10 éves korig. Mindezt a saját egyedi vízi készség- és képességfejlesztő foglalkozás egészíti ki, amelyben oktatókat is képeznek – ahogyan a franchise rendszerben is folyamatos a képzés. 
Az első már franchise partner által működtetett uszodát Dunakeszin nyitották meg, a továbblépéshez kerestek és találtak finanszírozó partnert, az MGV Zrt. közvetítésével a Magyar Fejlesztési Bank hitelét vették igénybe. 
 

Kategória: Interjú Publikálva: