Az Összetartók.hu a vállalkozók oldala. Azért született, hogy segítsen azoknak, akik voltak annyira bátrak, hogy elkezdték megvalósítani az álmaikat.

Vállalkozónak lenni felelősség. Legyen szó egyszemélyes vagy családi vállalkozásról, több embernek munkát adó kisebb cégről vagy éppen egy közepes, esetleg annál is nagyobb vállalatról: a döntésén családok megélhetése, emberek sorsa múlik. Nem elég a jó ötlet, a megfelelő piac megtalálása vagy éppen az a szaktudás, ami másutt nem úgy vagy nem annyira van meg. Ennél több kell. Mindig több. A vállalkozónak nem elég a szakmájában nagyon jónak lenni – ezek mellett értenie kell a marketinghez, a fogyasztói elégedettségtől a márkaépítésen keresztül a beszállítói kapcsolatokig, tisztában kell lennie a pénzügyi és az adózási kérdésekkel, no meg a hatósági előírásokkal, szabályokkal és ezek összes változásával, szüksége lehet pályázatírói tapasztalatokra és persze kell némi HR-készség ahhoz is, hogy megtalálja a legjobb munkatársakat, kialakítsa a csapatát, amellyel igazán sikeres tud lenni. Rengeteg ismeretre és ismeretségre van szükség.

Az Összetartók azért jött létre, hogy a vállalkozásokat segítse. 

Hol a tudás átadásával, hol konkrét ajánlatokkal. Segítse őket abban, hogy olyan kapcsolatokat találjanak, amelyek értékesek a számukra – legyen szó konkrét üzleti lehetőségekről vagy akár a tapasztalatok megosztásáról. Tudjuk, nincs két egyforma vállalkozás, minden történet egyedi – de minden saját történetnek van olyan eleme, ami például szolgálhat másoknak.

Az Összetartók minden szolgáltatása ingyenes. A segítség nem kerülhet pénzbe.

  • Tagdíjmentes online üzleti klub. A díjmentes regisztráció után ingyenesen böngészhetők az oldalt már használó vállalkozások ajánlatai és igényei. A felhasználók itt díjmentesen tehetik  közzé kereséseiket, kérdéseiket és tanácsaikat, valamint javaslataikat és ajánlataikat.
  • Díjmentes segítség. Az oldalon az MFB Csoport minden kapcsolódó pénzügyi terméke megtalálható, legyen szó hitelről, tőkejuttatásról vagy garanciavállalásról. Néhány egyszerű kérdésre válaszolva pedig már csak azok a konstrukciók láthatók, amelyek passzolnak a vállalkozáshoz.
  • Tudásbázis. Az oldalon a legjobbak segítenek a finanszírozási problémák kezelésben: azok a vállalkozók, akiknek már sikerült és azok a banki szakemberek, akik közreműködnek a kedvező, a vállalkozások fejlődését támogató megoldásokban.